domingo, 6 de febrero de 2011

Mis viejos huesos

Ja tinc un lloc on dormir, és on deixo reposar cada nit mis viejos huesos.

Visc a un entranyable carrer dins un entranyable barri anomenat Ottensen. El carrer sóc incapaç de recordar-lo més enllà de dos segons, però el número és el 14 que és un número excel·lent. Té la seva gràcia perquè les dues úniques persones que conec que han buscat pis recentment també han anat a parar al número 14, però d'un altre carrer.

Visc amb un home gran que es diu Petri, a casa seva. Es dedica a enviar fax tot el dia i va amb un monopatí. No, no és veritat, evidentment. És arquitecte i bàsicament toca la viola sempre que pot perquè li encanta, suposo. Jo estic a una habitació de la casa que és força gran i maca (Foto al canto). Compartim tota la resta d'espais i per practicar el meu alemany, sí, parlem sempre en anglès.



La vida aquí és de moment força entretinguda perquè tot el que faig és nou: vaig al nou supermercat, compro la nova carn, agafo el nou autobús, parlo amb els nous companys de la feina, conec nova gent... suposo que en algun moment m'embargarà ni que sigui un mínim sentiment de rutina que, tot i que cansina, sempre té un punt de tranquil·litzadora.

Pues eso. Tinc la intenció els vinents dies d'anar-vos explicant cada innecessari detall del meu dia a dia, així que prepareu-vos, oh inexistent audiència.

10 comentarios:

  1. Hola!!!!!!!!!!!!

    muy bien, me ha gustado mucho tu relaro!! un beso wapo

    ResponderEliminar
  2. Un relato sucinto de tu experiencia hamburguesa. Brillante y generoso. Me queda una duda: ¿realmente tu casero se llama Petri?.

    ResponderEliminar
  3. XD Marc em parteixo amb tu!! Jo si q el miraré el teu blog, així q almenys ja tindràs una incondicional!! Per si de cas no he fet bé lo de comentar como firmo: Meri

    ResponderEliminar
  4. Sol·licito a mode de suggerència una secció que es tituli: "el cuento del Marc" (remake de "el cuento del javi")

    ResponderEliminar
  5. els temps han canviat..! disney estaria orgullos! es el que ell volia fer també pero per si de cas va decidir fer finals feliços...

    en una setmana ja no serà tot nou, disfruta ara que pots jajajajaja!!!

    ResponderEliminar
  6. oye escribe másssssssssssssssssssssss!!!!!

    muaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponderEliminar
  7. Marc!!! Em sembla molt bona idea això d'escriure al blog! ;) Ja t'anirem seguint des de BCN!
    Anna P

    ResponderEliminar
  8. Els hi ensenyaré al papa i la mama, així que no pengis les teves típiques coses de gay (Y)

    ResponderEliminar
  9. Marc!!! Els teus seguidors estem ansiosos per saber méeeeeeeeeeeees!! XD

    ResponderEliminar